کیف پول کوینومی چیست ؟
کوینومی، کیف پولی برای ارزهای دیجیتال بوده که در ابتدا برای تلفنهای همراه هوشمند طراحی شده است اما نسخه دسکتاپ هم وجود دارد . کوینومی ویژگیهای رایج و معمول در هر کیف پولی را به کاربران خود ارائه میدهد و در عین حال امکان دسترسی سریع به دارایی دیجیتال را نیز به همراه دارد.
در مورد رابط کاربری آن میتوان گفت که کاربران مبتدی و افرادی که با ارزهای دیجیتال آشنایی زیادی ندارند نیز بدون هیچ نگرانی میتوانند با این برنامه به مبادله بپردازند.
این کیف پول کاملاً رایگان است و در نتیجه، کاربران بدون نگرانی از ذخیرهی امن ارزهای دیجیتال خود، میتوانند از خدمات این کیف پول استفاده کنند. کوینومی، علاوه بر آن که یک کیف پول همه کاره است، به کاربران این اجازه را میدهد تا بدون نیاز به ارسال پی در پی ارز دیجیتال به صرافیها برای انجام معامله، به طور مستقیم از طریق رابط کاربری، این کار را انجام بدهند.
لازم به ذکر است که کوینومی بابت تبدیل ارزهای دیجیتال کارمزدی علاوه بر هزینه تبدیل توسط چنجلی به تراکنش اضافه میکند. برای دریافت این مسئله نیز میتوان نرخ تبدیل مستقیم در سایت چنچلی و کوینومی را با یکدیگر مقایسه کرد.
این کیف پول، از فناوری رمزنگاری جهت امنیت کلمات بازیابی به همراه طراحی کاربر پسندی که نصب و کار با آن آسان است، استفاده میکند و برای سیستمعاملهای اندروید و آی او اس، ویندوز، لینوکس و مک در دسترس است.
هنگامی که کیف پولتان را میسازید، یک عبارت بازیابی به شما داده میشود و میتوانید از این عبارت در هر زمان بر روی دستگاه دیگری، برای بازیابی حسابتان استفاده کنید. حتی اگر تلفنتان به سرقت برود، آن فرد نمیتواند به داراییهایتان دسترسی پیدا کند و تمامی داراییهایتان با پسورد محافظت میشوند.
همچنین از طریق وبسایت این کیف پول میتوانید ارزهای دیجیتال و توکنهای پشتیبانی شده در آن را مشاهده کنید
در ماه ژوئن سال ۲۰۱۴، جورج کیمیونیس (George Kimionis)، سرباز با سابقهی نیروهای ویژه و فارغ التحصیل لیسانس علوم و تکنولوژی از دانشگاه منچستر، این پلتفرم را راهاندازی کرد. کیمینیوس همچنین، پلتفرم سرمایهگذاری ارزهای دیجیتال کریپتین (Cryptean) را که به طور جداگانه از کوینومی فعالیت میکند نیز بنا نهاد. علی رغم آن که بعدها کوینومی توسط شخص دیگری دوباره جان گرفت، خدمات منحصر به فرد آن به آرامی توانست نظر جامعه ارزهای دیجیتال را به خودش جذب کند.
این کیف پول بیشتر به خاطر ظاهر جذاب و کاربرپسندی که ارائه میداد بین کاربران به محبوبیت نسبی رسید. کیف پول کوینومی پیش از رشد ناگهانی صنعت ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۱۷، برای کاربران خود، امکان ذخیرهی امن داراییهای دیجیتال را به ارمغان آورده بود.
این کیف پول در ابتدا تنها برای سیستم عامل آی او اس عرضه شد و امکان ذخیرهسازی ارزهای دیجیتال محبوبی مانند بیت کوین، لایت کوین و اتریوم را فراهم آورد. نسخهی اندروید این برنامه با امکاناتی مشابه با نسخهی آی او اس، پس از آن منتشر شد و رفته رفته ارزهای دیجیتال بیشتری را به فهرست خود اضافه کرد. کوینومی همچنین به تدریج از ارزهای دیجیتال بیشتری پشتیبانی کرد، به طوری که امروزه، از بیش از ۱۵۰ ارز دیجیتال از جمله ارزهای جدید نیز پشتیبانی میکند.
اکنون که با این کیف پول آشنا شدید، با هم نحوهی نصب آن در موبایل و بازیابی آن را یاد میگیریم
مراحل ساخت کیف پول کوینومی در نسخه موبایل
مرحله اول :
برای شروع، باید به اپ استور یا گوگل پلی رفته و عبارت «Coinomi Wallet» را در آن جستجو کنید. پس از یافتن برنامه دکمهی GET یا INSTALL را فشار داده و آن را روی تلفن همراه خود نصب کنید. همچنین می توانید با مراجعه به صفحه دانلود سایت رسمی Coinomi فایل را مستقیم دریافت کنید.
قدم دوم :
پس از آن که این نرمافزار را نصب نمودید، آن را باز کرده و روی گزینهی ایجاد یک کیف پول جدید «Create a New Wallet» کلیک کنید.
قدم سوم:
پس از آن، صفحهی عبارتبازیابی (Recovery Phrase) را مشاهده خواهید کرد. دقت داشته باشید که عبارت را به طور کامل و به ترتیب روی تکهای کاغذ یادداشت کرده و از آن به خوبی نگهداری کنید. سپس گزینهی دایرهای پایین صفحه را انتحاب کرده و Next را بزنید. اخطاری را نیز مشاهده خواهید کرد که میگوید «اگر عبارت بازیابی خود را گم کنید، دیگر نمیتوانید کیف پولتان را بازیابی کنید». پس حتما این کلمات را بنویسید و آن را در جای مناسبی نگهداری کنید.
توجه: برای ذخیرهی عبارت بازیابی، از صفحهی گوشی خود اسکرین شات نگیرید زیرا خود برنامه نیز به شما این اخطار را میدهد که روش امنی نخواهد بود.
پسوردی را برای استفاده روزانهی خود انتخاب کنید. این پسورد باید بین ۱۰ تا ۲۸ حرف باشد. سپس به مرحله بعد بروید .
در بخش بعدی شما میتوانید کوینهایی که میخواهید بیفزایید و استفاده کنید را انتخاب کنید. حتی اگر نمیدانید به غیر از بیت کوین از چه ارز دیجیتال دیگری استفاده خواهید کرد، نگران نباشید، میتوانید متعاقباً آنها را اضافه کنید.
قدم ششم :
دکمهی پذیرش (Accept) شرایط و مقررات سرویسدهی (Terms of Services) را فشرده و به مرحلهی بعد بروید.
در این مرحله، ایجاد کیف پول به پایان میرسد. اکنون به بررسی برخی گزینههای این کیف پول میپردازیم.
یکی از ویژگیهای خوب این برنامه آن است که میتوانید با توجه به ارز رایج دلخواهتان، قیمتارزهای دیجیتال را مشاهده کنید. در این مرحله، پیغام دریافت اجازه برای ارسال هشدار از سوی این کیف پول را مشاهده خواهید کرد که با فشردن Allow این اجازه را به آن بدهید.
اگر روی گزینهی سه خطی بالا سمت چپ کلیک کنید، یک منوی جدید برایتان ظاهر میشود. اگر به بخش تنظیمات بروید، گزینههای زیادی برای تنظیم کردن خواهید داشت که به ترتیب عبارتاند از، اضافه کردن کوین، اضافه کردن توکن، اضافه کردن کوین آزمایشی با هدف انجام تست، نرخ مبادلات، قفل کردن صفحه نمایش، ذخیره اطلاعات در مقادیر جداشده با ویرگول یا سیاِسوی CSV، نمایش عبارت بازیابی، ذخیره کردن کلیدها در یک فایل، تغییر پسورد، ایجاد و برگرداندن کیف پول و در آخر نیز تغییر زبان قرار دارد.
برای دریافت ارز دیجیتال از دیگران، دوباره روی همان گزینهی سه خطی کلیک کرده و این بار در منوی باز شده، روی کوینهایی که اضافه کرده بودید کلیک کنید. خواهید دید در تب Receive که در پایین قرار دارد، آدرسی برای شما نشان داده خواهد شد که در زیر آن نیز QR کد آن قرار دارد. این آدرس را کپی کرده و به فردی که میخواهید برایتان ارز دیجیتال بفرستد، ارسال کنید و یا آن را در صرافی که قصد ارسال ارز دیجیتالتان را از آن دارید، تایپ کنید.
در این تب، برای ارسال بیت کوین، به سه نوع آدرس مختلف برخورد میکنید: آدرس پیش فرض (Default)، سازگاری (Compatibility) و لگاسی
آدرسهای پیشفرض با «bc1» آغاز شده و کارآمدترین نوع آدرس هستند. همچنان همهی سرویسدهندهها نمیتوانند به این نوع آدرس، ارز دیجیتال ارسال کنند. این آدرسها بر اساس BIP84 (طرح پیشنهادی بهبود بیت کوین) بوده و با سگویت سازگارند.
این آدرس با عدد ۳ شروع میشود و با همهی سرویسها و کیف پولها سازگار است. اگر امکان استفاده از آدرس پیشفرض وجود نداشت، از این نوع آدرس استفاده کنید. این آدرس با سگویت سازگار بوده و بر اساس BIP49 است.
این نوع آدرس با عدد ۱ شروع شده و از سگویت و بهبودهایی که ایجاد میکند، بهره نمیبرد اما میتوان همانند دیگر آدرسها از آن استفاده کرد. اگر سرویسدهندگانی که از آن استفاده میکنید تنها با این نوع آدرسها کار میکند، باید سیستمشان را بهروزرسانی کنند. علاوه بر آن، این نوع آدرس بر اساس BIP44 بوده و با سگویت سازگار نیست.
برای بررسی موجودی کیف پول خود، دوباره همان مراحل بالا را تکرار کنید، اما این بار به جای تب Receive وارد تب Balance شوید. در این بخش تمام تراکنشهای انجام شده را خواهید دید.
برای ارسال ارز دیجیتال، از گزینهی سه خطی بالا سمت چپ، روی ارز دیجیتالی که قصد ارسال آن را دارید کلیک کنید و وارد تب ارسال (Send) شوید. در این بخش نیاز است تا آدرس مقصد و میزان مورد نظر برای ارسال را وارد کادرهای مربوطه کنید. از گزینهی Scan QR Code نیز میتوان استفاده کرد، بدین شکل که باید از بارکد آدرس مقصد عکس بگیرید. گزینهی Use all funds نیز به معنی آن است که میتوانید کل داراییتان را یکجا ارسال کنید. پس از وارد کردن این اطلاعات، باید از صحت تک تک آنها اطمینان حاصل کنید و سپس دکمهی ارسال را فشار دهید.
پس از آن که تراکنش را ارسال کردید، باید منتظر تایید آن بمانید. وضعیت این تراکنش را میتوانید در تب Balance مشاهده کنید. اگر روی تراکنش انجام شده کلیلک کنید، میتوانید از جزییات آن مطلع شوید. برای مثال میتوانید از تاریخ انجام، وضعیت آن، میزان جا به جا شده، کارمزد تراکنش و شناسهی تراکنش با خبر شوید.
اگر قصد خرید ارز دیجیتال با کارت اعتباری خود را دارید، روی گزینهی بالا سمت چپ کلیک کرده و از منوی باز شده گزینهی Credit Card را انتخاب کنید. مراحل پس از آن کاملاً واضح هستند. البته این گزینه برای ایرانیان در دسترس نیست.
اگر میخواهید ارز دیجیتال جدیدی را اضافه کنید، روی گزینه Coin+ که در پایین صفحه قرار دارد، کلیک کنید.
سپس از فهرست ارزهای دیجیتال، هرکدام را که میخواهید، اضافه کنید.
همچنین، این کیف پول در گذشته، از دو صرافی چنجلی (Changelly) و شیپ شیفت (Shapeshift) برای انجام معاملات پشتیبانی میکرد اما اکنون تنها صرافی چنجلی را پشتیبانی میکند.
اگر روی گزینهی بالا سمت راست تصویر کلیک کنید، گزینههای همگام سازی دوباره و انتقال از کیف پول کاغذی به کیف پول کوینومی را خواهید دید. در صفحهی Sweep، میتوانید با وارد کردن کلید خصوصی خود و انتخاب ارز دیجیتال دریافتی، مبالغ کیف پول کاغذی خود را انتقال دهید.
سلب مسئولیت تیم وست ایران
وست ایران در واقع یک تیم مانیتورینگ است نه معرفی سایت های معتبر پس این سایت هیچگونه ارتباطی با پروژه های معرفی شده در سایت ندارد. سرمایه گذاری در پروژه های آنلاین همانند پروژه های فیزیکی دارای ریسک بوده و تصمیم به سرمایه گذاری و هر گونه سود و زیان به عهدهی شخص شماست. چنانچه به هر دلیل فکر میکنید نمیتوانید در این تجارت موفق باشید از هر گونه سرمایه گذاری در پروژهها جداً بپرهیزید. همه بنرها و پیوندها در اینجا فقط تبلیغات هستند. ما هیچ تبلیغی را تأیید یا تضمین نمی کنیم.
[بیشتر…]